About Kiswum

Ik ben “Kiswum” en ik ben gespecialiseerd in het testen en reviewen van smartphones, gadgets en andere hardware. Bij het testen van smartphones, heb ik veel ervaring opgedaan met smartphones uit China. Door de goede hardware, interessante prijzen en onbekendheid van de merken, was dat een goede mogelijkheid om vertrouwd te raken met diverse producten uit China. Sinds enkele jaren test ik meer dan smartphones en verbreed ik mijn horizon richting andere gangbare producten. Je kunt daarbij denken aan toetsenborden, behuizingen, monitoren, mini computers en game consoles.

De vraag die me vaak wordt gesteld is:
Hoe lang doe je over een review?
Over het algemeen publiceer ik een review binnen 4-6 weken na ontvangst. Deze tijd heb ik nodig om het apparaat te leren kennen, mogelijke updates te testen en om de review te kunnen schrijven. Vooral het schrijfwerk en achtergrond-onderzoek over de fabrikant kost veel tijd. In totaal wordt er ongeveer 20-25 uur in een review gestoken, verdeeld over ongeveer 7-10 dagen. Om een review van Nederlands naar het Engels te verlaten, zal ongeveer 3 dagen in beslag nemen.

Naast het schrijven van uitgebreide reviews, werk ik 4 dagen in de week en besteed ik tijd aan ons gezin.

Wil je meer over mij weten of wil je een product door mij laten reviewen? Aarzel dan niet en neem even contact op met mij.

Loading