Poll: De perfecte smartphone 2016 editie

Wat als: Je benaderd zou worden door een smartphone fabrikant en de vraag krijgt: “Wat zou jij graag in je volgende telefoon willen hebben die over 5 maanden uit gaat komen?”

Dat was een vraag die ik 1,5 jaar geleden aan jullie had gesteld.
Ik heb daarop veel reacties mogen ontvangen en ik vroeg me een enkele dagen geleden weer hetzelfde af.

Wat blijkt, ZTE stelt het publiek nu een soortgelijke vraag. Het hoeft in dat geval geen smartphone te zijn, maar het mag iets nieuws/unieks zijn die ook voor het grote groep interessant kan zijn. Ik heb zelf een idee hoe de meest ideale smartphone eruit zal komen te zien, maar ik weet nog niet welk schermformaat men tegenwoordig zou willen hebben.

Om die vraag beantwoord te krijgen vraag ik jullie hulp. Ik zal de resultaten daarna ook met ZTE delen om aan te geven wat voor de Nederlander/Belg de meest ideale smartphone is. Uiteraard met credits voor het Tweakers publiek.

Doe mee met de enquête en discussieer mee in deze blog.
Als je voor de optie; anders kiest. Dan mag je de reactie daarvan op mijn Tweakblog plaatsen, maar ook in de enquête zelf.

Over een week zal ik de resultaten bekend maken.

Hier is de enquête.
https://goo.gl/forms/pyu4xf5IQ3CvvXxI3

Loading

Facebook berichten