Xiaomi Fandag 16 november

https://i0.wp.com/www.kiswum.com/wp-content/uploads/Xiaomi_Meetup/Fandag-Banner.png?w=734&ssl=1

 

Op zaterdag 16 november zal de eerste Xiaomi fandag in Nederland worden georganiseerd. Doordat het hier om de allereerste editie is, willen we flink uitpakken!

 

Hieronder is het gehele programma te vinden. Het is een fikse lap tekst maar we hebben dan ook een dag vol gave dingen georganiseerd!

 

Wil je al direct een ticket aanschaffen? Dan kan dat via deze link:
https://www.eventbrite.nl…xiaomi-fandag-79921440179

 

Vanuit de Nederlandse Facebookgroep: DutchXiaomiFans, willen we de Xiaomi-fans (en geïnteresseerden) kennis laten maken met elkaar én met de nieuwste producten van Xiaomi. Maak een praatje met elkaar, kijk en gebruik diverse Xiaomi producten, ontmoet diverse tech-journalisten en neem een kijkje in de wereld van mobile gaming.

 

We houden dit event dan ook in het Esports Game Arena in Alphen aan den Rijn. Tussen de gadgets door kan je dus ook gewoon even achter een PlayStation gaan zitten. We zullen ervoor zorgen dat er enkele Mi Boxen beschikbaar zijn om zelfs daarop te gamen.

 

We hebben een fantastisch programma opgezet waar jullie als bezoeker Xiaomi gadgets & hardware kunnen bekijken, aanraken en met elkaar uitproberen. We gaan ervoor zorgen dat de nieuwste Xiaomi smartphones beschikbaar zijn, zoals de Xiaomi Mi Note 10 en de Redmi Note 8T. Tevens worden ook andere onderdelen van het eco-systeem en lifestyle getoond. Denk daarbij aan: robots, verlichting, rugzakken, fitness trackers en wat hebben ze eigenlijk niet?

 

Een goed hardware & gadget-event gaat natuurlijk niet, zonder dat er prijzen te winnen zijn! We zijn op zoek naar Xiaomi fans die hun kennis paraat hebben: hoe heet de mascotte van Xiaomi, hoeveel stofzuigende robots heeft Xiaomi nu in het portfolio en welke Mi Band had als eerste een hartslagmeter? Bereid je voor op zulke vragen en wie weet loop jij wel met een nieuwe smartphone de deur uit!

 

Daarnaast verdienen de Xiaomi-fans op dit event ook de kans om als eerste van Nederland, de nieuwste hardware aan te schaffen. We hebben met onze sponsoren afgesproken dat dit kan met fikse kortingen, echte Business-2-Business prijzen! Dus mocht je nog op zoek zijn naar een nieuw toestel of iets anders leuks, dan kan je hier je slag slaan.

 

Verder is Asterion aanwezig waar je tips&tricks kan ophalen voor je favoriete mobiele games. Uiteraard zijn er ook mensen van Xiaomi aanwezig, waardoor je ook met hen een praatje kan maken.

 

Een ander belangrijk onderdeel komt van de Mi Stores, de fysieke winkelketen van Xiaomi is aanwezig en komt met een belangrijke mededeling. Zij leveren ook de vele gadgets voor dit event én doen de verkoop van de producten.

 

Gaming & Tech webshop Azerty is als sponsor van de Asterion teams ook aanwezig en ook zij hebben een gave mededeling en bieden tevens kortingen aan op het event!

 

Bij onze Tweaker Kiswum kan je een workshop volgen hoe je het beste een review opzet; hoe maak je simpele doch goede productfoto’s, welke onderdelen moet je eigenlijk behandelen voor een goede review, etc. Altijd al een bijdrage willen leveren aan je favoriete tech-site door een goede review te schrijven en te publiceren over een product? Pak hier je kans!

 

Iedereen mag zijn/haar favoriete Xiaomi gadget meenemen om aan elkaar te laten zien. Graag spreken we jullie met een hapje en een drankje (bij de prijs inbegrepen).

 

Na afloop gaan jullie ook allemaal met een leuke goodie-bag weer huiswaarts! Maar hopelijk ook met leuke foto’s, nieuwe kennis en nieuwe kennissen :)

 

Tijdschema:

  • 12:30 – 13:00: Inloop
  • 13:00 – 16:30: Bar geopend
  • 13:15 – 13:30: Opening van het event en presentatie van de organisatie
  • 13:30 – 16:30: Demonstraties van onze partners
  • 15:00: Workshop: Hoe schrijf je een review (door Kiswum)
  • 17:00: Einde van de meet-up

 

De tickets zijn te koop voor slechts €12,- (incl. BTW en toeslag). Hiervoor krijg je een ticket, drie drankjes en ook een hapje.

 

Socials

https://www.facebook.com/groups/DutchXiaomiFans/
http://instagram.com/DutchXiaomiFans

 

Link naar de tickets:
https://www.eventbrite.nl…xiaomi-fandag-79921440179

Loading

Facebook berichten