Kiswum gaat samenwerken met Techtesters.eu

Techtesters.eu wordt versterkt met 3 reviewers

 

https://i0.wp.com/www.kiswum.com/wp-content/uploads/2017/04/Techtesters_eu.jpg?resize=480%2C640&ssl=1

https://i0.wp.com/www.kiswum.com/wp-content/uploads/2017/04/April_fool2.jpg?resize=585%2C329&ssl=1
 

Nada en Stephan (ook wel bekend onder Foritain), hebben de hulp ingeschakeld van Pim (pclinde), Herman (Kiswum) en Wesley (Frozen). Deze reviewers zijn voor velen geen onbekenden en door hun krachten te bundelen hopen ze nog meer verschillende reviews van een hoger niveau uit te kunnen brengen. Elke persoon heeft zijn eigen expertise en manier om producten te tonen. Door de verscheidenheid te benadrukken, zullen de productfoto’s op dezelfde manier worden getoond, hieraan wordt niets veranderd. De individuele websites zullen op de den duur worden aangepast. Hierdoor zullen de sites van Pim (http://dehardwarerecensent.nl), Wesley (De officiële blog van Frozen) en Herman (http://www.kiswum.com), binnenkort worden omgevormd tot een eigen blog of nieuwssite.

Doordat er veel vraag is naar inhoudelijk goede en eerlijke reviews, is er door de 5 ‘concurrenten’ besloten om samen te werken. Hierdoor kunnen ze nieuws, tips en review-waardige producten met elkaar bespreken en desgewenst doorsturen naar de persoon die daarvoor tijd heeft vrijgemaakt. Door het drukke gezinsleven, werk, Tinder, reviews, beurzen en studie komen er regelmatig periodes voor, waarin er niet snel een review tussendoor getest kan worden. Tevens heeft niet iedereen de mogelijkheid om snel even nieuwe productcategorieën eigen te maken. Door het mixen van de expertises zal dat vanaf vandaag verleden tijd zijn. Naar verloop van tijd zullen de diverse categorieën voor iedereen op een hoger niveau komen te liggen. Dit is niet alleen goed voor de reviewers, maar ook voor de fabrikanten en webwinkels waarvoor zij speciale contracten afsluiten.

De komende tijd zal de taakverdeling als volgt zijn ingedeeld:

Wesley zal de reviewers voorzien van de juiste monitoren kennis. Tevens zal hij de blogs voor Techtesters.eu onder handen nemen.
Pim zal iedereen de Iot (Internet of things) kennis doorgeven en tevens gamereviews verder uitbreiden
Kiswum zal al zijn kennis van smartphones, Android en iOS doorgeven aan de rest.
Foritain zal ervoor zorgen dat het heerlijke eten op tijd wordt geserveerd en dat er in de avonduren een bed klaar staat als er ‘s nachts doorgewerkt wordt om de reviews op tijd te publiceren. Tevens zal hij zijn techniek doorgeven aan de andere reviewers om reviews snel en volledig te kunnen produceren.

Teaser van de eerste samenwerking:
https://i0.wp.com/www.kiswum.com/wp-content/uploads/2017/04/Smartwatch.png?w=734&ssl=1

Vanaf vandaag zullen alle nieuwe reviews terug te vinden zijn op www.techtesters.eu.

Doordat er vanuit Azië en Rusland veel vraag is naar “Famous Dutch Reviews”, zullen we de inhoud ook naar het Mandarijns en Russisch vertalen.
不要相信你在這裡讀到的東西。今天是愚人節。我們發現你好,凱蘭一個可愛的卡通
Не верьте тому, что вы здесь прочитали. Сегодня День смеха. Мы пьем эльке охтенд Водка и мы опстаан.

Just kidding folks!

https://i0.wp.com/www.kiswum.com/wp-content/uploads/2017/04/April_fool1.jpg?w=734&ssl=1
http://www.techtesters.eu/wp-content/uploads/2014/10/cooooool.png

Loading

Facebook berichten